Met originele HP supplies
maakt u uitstekende afdrukken

Wie kiest voor een printer van HP, kiest voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Dan wilt u natuurlijk ook dat uw afdrukken kwalitatief uitstekend zijn. Gebruik daarom originele HP supplies die ontwikkeld zijn om het maximale uit uw HP printers te halen...

Verlaag de kosten, behoud de kwaliteit

Als u kiest voor een origineel HP multipack of een high-capacity inktcartridge, dan bespaart u eenvoudig op uw printkosten waarbij u toch verzekerd bent van uitstekende kwaliteit. Met een HP combopack bijvoorbeeld bespaart u tot wel 20% op uw printkosten.

Originele HP cartridges,
vlekkeloos als beste getest

U bent ongetwijfeld wel eens benaderd door een partij die u aanbiedt om uw oude HP cartridges bij te vullen of u een alternatief en goedkoper product wil leveren.

Uit financieel oogpunt begrijpen we best dat klanten soms voor deze op het oog aantrekkelijke optie kiezen. Toch is het veel beter als u originele cartridges van HP gebruikt, want alleen dan kunnen wij u ons hoogstaande kwaliteitsniveau garanderen. Onderzoek van Buyers Laboratory LLC, een toonaangevend en onafhankelijk onderzoeksbureau, biedt u op dat vlak enkele verhelderende inzichten.


affordability
quality

Verspil geen geld aan het oplossen
van printproblemen

Door originele HP XL inktcartridges te gebruiken, bespaart u tot wel 50% op de printkosten van uw bedrijf. Uit onderzoek is bovendien gebleken dat originele HP inkt in vergelijking met hergebruikte inktcartridges of met niet-HP alternatieven tot wel 54,6% meer pagina’s per inktcartridge oplevert.

Met originele HP inktcartridges verspilt u geen tijd en geld aan het oplossen van printproblemen. In vergelijking met niet-HP alternatieven bleken originele HP inktcartridges veel betrouwbaarder te zijn – een foutpercentage van minder dan 1%.
Klik hier voor het volledige onderzoek.

Wilt u een overzicht van het volledige aanbod HP originele Inkt supplies? Klik hier om het overzicht in PDF formaat te downloaden.

Verlaag de kosten en behoud kwaliteit

Wie kiest voor een origineel HP multipack of een high-capacity LaserJet tonercartridge, bespaart eenvoudig op printkosten en is toch verzekerd van uitstekende kwaliteit. Met een HP LaserJet 2-pack bent u gemiddeld 10% goedkoper uit in vergelijking met 2 losse originele HP LaserJet tonercartridges.

Meer dan 50% van de mensen
die goedkope toner proberen
hebben achteraf spijt

Uw business en uw klanten verdienen prints van topkwaliteit. Helaas zorgen goedkope tonercartridges soms voor streperige, vlekkerige en vage prints. Als u een groot deel van uw prints niet kunt gebruiken, verspilt u een heleboel papier, toner en uiteindelijk geld aan het herprinten van de materialen. Originele HP toner werkt in één keer, elke keer weer.
Als 1 op de 3 toners niet voldoet, kost dat veel tijd

Goedkope toners kunnen meer kosten dan u gehoopt had. Als een goedkope tonercartridge niet functioneert, zal het uw organisatie tijd en geld kosten om het probleem op te lossen. Ook onderzoek uitgevoerd door Spencerlab Digital Color Laboratory wijst dit uit.

Om strepen, gebreken aan uw tonercartridge en extra kosten voor het herprinten te voorkomen, kiest u voor originele HP tonercartridges.
Klik hier voor het volledige onderzoek.

94% van de goedkope toners komen verkeerd terecht

Bijna alle goedkope tonercartridges komen terecht op stortplaatsen, want de meeste herfabrikanten gebruiken liever nieuwe materialen dan dat ze oude gebruiken. Het terugbrengen van uw lege cartridges is nog geen garantie dat deze ook daadwerkelijk gerecycled worden.

Als u recyclet met HP Planet Partners, dan worden er nooit originele HP tonercartridges naar stortplaatsen gebracht. HP zal nooit oude cartridges hervullen en opnieuw verkopen. Gegarandeerd.Wilt u een overzicht van het volledige aanbod HP originele Toner supplies? Klik hier om het overzicht in PDF formaat te downloaden.

Zoek op cartridge nummer:

 
Aces Direct
Buyitdirect
Centralpoint
Insight
Misco