HP ElitePad 900 G1 tablet

HP ElitePad 900 G1 tablet (F1N49EA)

 • Processor
  Intel® Atom™ processor
 • Schermgrootte
  10.1 inch
 • Intern geheugen
  2 GB
 • Harde schijf
  128 SSD
Adviesprijs € 894,- inc. BTW
€ 739 excl. BTW
veiligheid
design
beheerbaarheid
duurzaamheid
flexibel

Alle producten uit de HP Elite Family zorgen voor een optimale veiligheid. Al uw data zijn optimaal beschermd dankzij handige tools en uitstekende business software en anti-virus software.

Lees meer
HP ElitePad 900 G1 tablet (D4T16AA)

HP ElitePad 900 G1 tablet (D4T16AA)

 • Processor Intel® Atom™ processor
 • Schermgrootte 10.1 inch
 • Intern geheugen 2 GB
 • Harde schijf 32 GB SSD
Adviesprijs € 761,- inc. BTW
€ 629 excl. BTW
HP ElitePad 900 G1 tablet (H5F86EA)

HP ElitePad 900 G1 tablet (H5F86EA)

 • Processor Intel® Atom™ processor
 • Schermgrootte 10.1 inch
 • Intern geheugen 2 GB
 • Harde schijf 32 GB SSD
Adviesprijs € 579,- inc. BTW
€ 479 excl. BTW

Transformeer uw bedrijf met een tablet die is ontworpen voor business.

Schuif de HP ElitePad in de slimme hoes die met een extra batterij de batterijlevensduur verlengt en u langer laat werken zonder op te laden. Met Windows 8 en x86-compatibiliteit met oudere apps beschikt u over de tools die u nodig heeft – compleet met een vertrouwde pc-ervaring. Alle met de nieuwste Intel®-processoren. Als u hem op kantoor in het dock plaatst, wordt de HP ElitePad uw desktop pc. U kunt een een standaard toetsenbord toevoegen om productiever te werken of een extra scherm aansluiten om te multitasken. Investeer niet in batterijen, maar in uw business. Omdat de HP Long Life Battery tot drie jaar meegaat, blijft u aan het werk en hoeft u niet steeds de batterijen te vervangen. Log draadloos in op Windows met NFC-technologie.

Mooi. Elegant. Doordacht ontworpen.

De toegepaste robuuste materialen zoals Corning® Gorilla® glas 2 en aluminium houden deze tablet licht. Hij gaat lang mee, ziet er schitterend uit en werkt overal betrouwbaar, van directiekamer tot magazijn. Meer dan 115.000 testuren en onze eigen end-to-end diagnose betekenen dat betrouwbaarheid is ingebouwd. Met zijn afgeronde randen, vlek- en krasbestendige scherm, aluminium knoppen en luxe pen is de HP ElitePad een tablet die fraai oogt en uitstekend functioneert. Een 25,6-cm (10,1-inch) diagonaal 16:10 scherm biedt ook onderweg een maximaal zichtbaar beeldvlak. Minder tijd kwijt aan scrollen. Meer tijd om te werken. Werk op de manier die het beste bij u past: via touch-, pen- of spraakbesturing. Plaats een 1080p camera aan de voorzijde om videoconferenties te houden. Maak levensechte foto’s en video’s met de 8-MP camera aan de achterzijde en de ingebouwde flitser.

Gemakkelijker dan ooit te implementeren, te beheren en te beveiligen.

De HP ElitePad kan met een simpele installatie of de optionele HP Custom Integration Service in uw bestaande IT-omgeving worden aangesloten. HP’s wereldwijde modelseries en services waarborgen een consistente support voor internationale organisaties. U bent beschermd dankzij HP Client Security. HP BIOS-bescherming en Microsoft Defender bieden een betere afweer tegen virusaanvallen en andere bedreigingen, zodat u ongestoord kunt werken. Beheer eenvoudig een aantal apparaten dankzij ondersteuning voor Active Directory, domain join, PXE-boot en HP clientbeheeroplossingen. U heeft één IT-zorg minder. Houd uw gevoelige data en apparaten onder eigen beheer en bespaar tijd en geld. Updates zijn eenvoudig uit te voeren met de optionele doe-het-zelf onderhoudstools. Bescherm uw investering met de optionele driejarige garantie, dan weet u zeker dat u een verstandige keuze heeft gemaakt.

Flexibele aanpassingsopties.

Het is een echte succesformule. Werk zoals u wilt met een tablet die bij uw bedrijf past. U kunt het apparaat naar wens uitbreiden met een complete set accessoires.Of u hem nu nodig heeft voor sales, design, onderwijs of gezondheidszorg, er zijn tal van branchespecifieke software- en hardwareopties beschikbaar die grondig getest zijn op compatibiliteit.

Video

Aces Direct
Buyitdirect
Centralpoint
Insight
Misco