HP multi function printers voor op kantoor

HP Officejet

Kies voor een HP Officejet als u op zoek bent naar een apparaat dat speciaal is ontworpen voor kleine bedrijven en thuiskantoren. Deze multifunctionele apparaten passen netjes op uw bureau, hebben een lage aanschafprijs én printen professionele businessdocumenten en foto’s.

HP Officejet Pro

Kies voor een HP Officejet Pro als u professionele kleurendocumenten wilt printen en kopiëren voor tot 50% lagere kosten per pagina dan met vergelijkbare laserprinters. De HP Officejet Pro all-in-ones zijn speciaal ontworpen voor kleine tot middelgrote bedrijven met ongeveer 20 werknemers.

HP Officejet Pro X

Kies voor een HP Officejet Pro X als u op zoek bent naar een kantoorprinter die professionele kleurendocumenten ongelofelijk snel en goedkoop print.

Technology Product of the Year

HP LaserJet Pro 200

Ontworpen voor zakelijke gebruikers die méér willen doen met een veelzijdig, webverbonden 4-in-1 kleurenapparaat dat workflows stroomlijnt, via het touchscreen toegang geeft tot zakelijke apps en vrijwel overal kan printen.

HP Color LaserJet

Met deze hoog presterende Color LaserJet MFP stijgt uw productiviteit sterk. Hij produceert A3 kleurendocumenten met een schitterende lijn- en weergavekwaliteit. Hoge printsnelheden; print-, kopieer-, scan-, fax-1 en digital sendingfunctionaliteit en een hoog gebruiksgemak.

HP LaserJet Pro

Kies voor een HP LaserJet als u haarscherpe zwart-witdocumenten wilt maken voor gebruik op kantoor, met de laagste TCO en de hoogste snelheid. U kunt kiezen uit een ruim aanbod van opties voor connectiviteit en networking, zodat u flexibeler kunt werken en uw productiviteit verhoogt.

HP LaserJet Pro 100

Kies voor de HP LaserJet Pro 100 als u op zoek bent naar de meest voordelige manier om snel toegang te krijgen tot hoogwaardige multifunctionele functies zoals printen en kopiëren in kleur, en scannen.

HP LaserJet Pro 300

Kies voor een HP LaserJet Pro 300 als u op zoek bent naar een snelle en gebruiksvriendelijke MFP waarmee u kunt printen en kopiëren in kleur. Deze MFP is prima geschikt voor kleine volumes en daarmee de ideale printer voor persoonlijk gebruik op kantoor.

HP LaserJet Pro 400

Kies voor een HP LaserJet Pro 400 als u grote volumes met hoge snelheden wilt printen, kopiëren en scannen. U kunt beschikken over een volledig portfolio aan functies die de productiviteit van uzelf en uw medewerkers verbeteren.

HP Color LaserJet Enterprise

Kies voor de HP Color LaserJet Enterprise als u een MFP zoekt voor kleine werkgroepen tot 15 gebruikers die willen kopiëren, faxen en snel kleurenprints van hoge kwaliteit maken.

HP LaserJet Pro 500

Kies voor een HP LaserJet Pro 500 als u snel grote volumes wilt printen, zonder compromissen op het vlak van kwaliteit.

HP LaserJet Enterprise M4555 MFP

Ideaal voor grote, middelgrote en kleine bedrijven die een betrouwbare multifunctional voor werkgroepen willen, met toonaangevende beheeroplossingen om de productiviteit te verhogen, de kosten te verlagen en sneller bedrijfsresultaat behalen.

HP LaserJet Enterprise 500

Kies voor de HP LaserJet Enterprise 500 als u behoefte hebt aan een MFP die veilig door een groot aantal gebruikers kan worden gedeeld, grote volumes aankan en topsnelheden haalt.

HP Officejet Enterprise

Een afdrukrevolutie voor uw onderneming. HP Officejet MFP’s produceren kleurenafdrukken met de dubbele snelheid en de helft van de kosten per pagina van kleurenlaserprinters en kopiëren, scannen en faxen bovendien. Ze zijn robuust ontworpen, voor geavanceerde workflows.

HP LaserJet Enterprise 700 MFP

Kies voor de HP LaserJet Enterprise 700 als u behoefte hebt aan een zwart-wit-MFP die veilig door een groot aantal gebruikers kan worden gedeeld, grote volumes aankan, topsnelheden haalt en op A3-formaat kan printen.

HP LaserJet Enterprise 700 Color MFP

Kies voor de HP LaserJet Enterprise 700 als u nood hebt aan een MFP die grote volumes aankan en ook op A3 kan printen.

Beats Audio

Beats Audio

Beats Audio™ van Dr. Dre zorgt voor een ongeëvenaarde muziek beleving. Nu bij geselecteerde HP producten.

Intel Core

Intel Core

Laptops die voorzien zijn van de derde generatie Intel® Core™ processors passen zich aan je wensen aan dankzij de optimale prestaties, lange accuduur en ongekende visuele beleving.

Aces Direct
Buyitdirect
Centralpoint
Insight
Misco